Nieuwjaarsreceptie 2015

Op zondagmorgen 25 januari tekenden 300 enthousiaste  en strijdvaardige kaderleden aanwezig  in Baasrode voor de receptie van Vlaams Belang Nationaal.

 

Barbara Pas verwoordde op haar eigen vlotte manier het falen van de Belgische (on)staat.

 

Tom Van Grieken was zeer spits in zijn toespraak. Uiterst moedig was de oproep die hij deed richting de welgestelde en gesubsidieerde media. Hij richtte zich met aandrang tot de pers om eerlijke berichtgeving over onze partij, om onze partij niet langer als “extreemrechts ” te beschouwen.

 

Zoals het hoort werd bij een natje en een droogje onder kameraden nog gezellig nagepraat.

 

Om 14u was het feesten geblazen in café Belle Vue. De gemeenten Aartselaar, Hemiksem en Schelle nodigden hun leden uit voor een eerste gezamenlijke nieuwjaarsreceptie. Een zestigtal enthousiastelingen konden de koude en de warme hapjes en het bijhorende natje erg smaken.

De aanwezigen waren blij verrast met het korte maar gewaardeerde bezoek van voorzitter Tom Van Grieken. Op weg van Baasrode naar huis kwam hij onze mensen nog even een hart onder de riem steken.

 

In een vriendschappelijke sfeer werden plannen voor de toekomst gesmeed. Samen met onze gemotiveerde leden zeggen wij, bestuursleden van de samenwerkende gemeenten:” Vlaams Belang leeft! Vlaams Belang heeft gelijk!”

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...